Noutati :

A fost publicata lista cu filmele de animatie candidate la Oscar! Tu care crezi ca merita sa castige?

7 noiembrie, 2011 - 07:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

18 filme s-au calificat pentru nominalizarile la Premiile Oscar, la categoria „Cel mai bun film de anim atie“, anunta Academia Americana de Film. Vezi care sunt cele 18 productii!

Printre finaliste se numara si trei filme in care este folosita tehnica „motion capture”, pe care membrii Academiei nu o considera una de animatie. Cele trei filme sunt „The Adventures of Tin Tin”, „Happy Feet 2” si „Mars Needs Moms”.

Dupa mai multe discutii intre reprezentantii Academiei si regizori in ceea ce priveste intentia lor in folosirea acestei tehnici, decizia a fost luata in favoarea productiilor: cele trei lungmetraje sunt eligibile.

In competitie mai intra filmele „Cars 2”, „Puss in Boots”, „Rango”, „Rio”, „Alvin si veveritele 3”, „Kung Fu Panda 2”, „Scufita rosie 2”, „Arthur Christmas”, „Gnomeo&Juliet”, „Strumfii” si „Winnie the Pooh”.

Lista continua cu o serie de filme straine, precum „Alois Nebel” (Cehia), „A Cat in Paris” (Franta, Olanda, Elvetia, Belgia), „Chico&Rita” (Spania) si „Wrinkles” (Spania).

Anul trecut Oscarul a fost castigat de „Toy Story 3”. Tu care film crezi ca ar merita Oscarul?

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor