Noutati :

Focul de artificii de la Timisoara, din noaptea de Revelion 2015, foarte apreciat de petrecaretii din centru! A fost filmat din toate unghiurile! Vezi mai multe VIDEO-uri!

1 ianuarie, 2015 - 03:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Jocul inedit de artificii din noaptea de Revelion de la Timisoara s-a bucurat de un real succes in randul celor adunati cu miile sa se bucure impreuna la trecerea dintre ani.

CITESTE SI: Revelion 2015 la Timisoara, cu mii de oameni in strada: ger, muzica, foc de artificii! Tu ai fost? FOTO si VIDEO!

Jeturile de lumini scanteietoare care au luat diferite forme au iscat chiote de admiratie si foarte multi dintre cei aflati la miezul noptii in centrul orasului s-au straduit sa filmeze spectacolul de pe cer asa cum s-au priceput ei mai bine, cu telefoanele mobile ori cu camere de luat vederi.

Multe dintre video-urile realizate de timisoreni au ajuns pe internet si fac deliciul utilizatorilor, dar mai ales au starnit curiozitatea celor care, speriati de ger, au ales sa ramana acasa si au ratat spectacolul de lumina si culoare.

Iata mai jos cateva dintre ele!

Sursa video: youtube.com

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Slabut! Pai,la Giroc,parca erai in Kandahar !