Noutati :

Exercitiu SALVO de cautare si salvare pe raul Timis, cu motoparapante. Vezi cand va avea loc!

14 august, 2012 - 09:14 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un exercitiu inedit va avea loc pe raul Timis, in apropierea localităților Giroc si Sag din judetul Timis. Echipe de interventie din Romania, alaturi de motoparapantisti din Serbia si Ungaria vor face demonstratii.

In data de 18 august 2012, intre orele 06.00 – 11.00, in localitatea Giroc – Liziera Padurii Giroc – albia Timisului pana la Podul C.F.R. din localitatea Sag, va avea loc o simulare a unei interventii in domeniul situatiilor de urgenta. Zona de cautare este calculata de specialisti si cuprinde albia raului Timis, pe o distanta de 10 pana la 15 km, padurea din vecinatatea comunei Giroc de aproximativ 2.000 ha si terenurile agricole din vecinatate.

Zona de decolare, respăectiv cea de aterizare a paramotorului se afla la iesirea din comuna Giroc, in proximitatea terenului de fotbal.

La operatiune vor participa: Formatiunea de Interventie Rapida pe Baza de Voluntariat “SALVO” din cadrul Primariei Municipiului Timisoara, Sectia de Motoparapanta a C.S. Universitatea Timisoara cu invitati din Serbia si Ungaria, Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din cadrul Primariei Giroc, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis, Politia Judeteana Timis, Cercetasii Romaniei, Asociatia Timisoara Bikers, precum si echipa sportiva ATV Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...