Noutati :

Emotii pentru elevii din Timis, la simularile de Evaluare Nationala si Bacalaureat! Vezi subiectele pentru limba si literatura romana!

11 martie, 2013 - 08:45 AM
Autor: Catalin Radu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Peste 12.000 de elevi timiseni intra astazi in febra examenelor. Cu emotii, acestia primesc luni subiectele la limba si literatura romana, prima proba a simularilor Evaluarii nationale si a examenului de Bacalaureat.

Subiectele au fost impartite incepand cu ora 9. Au fost elaborate la nivel judetean. Simularile incep in acelasi timp si pentru cei aproximativ 5.500 de elevi de clasa a opta, cat si pentru cei aproape 7.000 de elevi din ultima clasa liceala.

Urmatoarea proba, la limba materna, va fi sustinuta marti. In 18 martie are loc simularea la matematica, pentru elevii de a VIII-a si cei de liceu care au aceasta disciplina in programa de examen. Cei care nu dau la matematica vor sustine proba la istorie. In 25 martie, liceenii incheie cu simularea disciplinei la alegere, in functie de specializare, la biologie, chimie, fizica, informatica, geografie sau stiinte socio-umane.

Vom reveni cu subiectele pe care le-au primit elevii la simulare. Ramai pe opiniatimisoarei.ro!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor