Noutati :

E oficial: Timisoreanul Sorin Grindeanu preia conducerea PSD Timis si va fi numit ministru in noul Guvern Ponta!

14 decembrie, 2014 - 05:51 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Deputatul PSD de Timisoara si presedintele PSD Timisoara, Sorin Grindeanu, va conduce, interimar, in perioada urmatoare, organizatia judeteana a PSD Timis, dupa demisia titularului, Titu Bojin.

Totodata, Grindeanu a acceptat nominalizarea de a prelua, in calitate de ministru, portofoliul Telecomunicatiilor si Societatii Informationale. Urmeaza ca premierul Victor Ponta sa faca aceasta propunere si in Parlament, apoi sa fie acceptata si de seful statului.

Comitetul Executiv National al PSD l-a numit in aceasta seara pe domnul Sorin Grindeanu in functia de presedinte interimar al PSD Timis, totodata, el acceptand si nominalizarea de ministru al Telecomunicatiilor si Societatii Informationale”, a declarat Lucian Ursuletu, purtatorul de cuvant al PSD Timis.

Din anul 1996 Sorin Grindeanu este membru al partidului de cand acesta se numea PDSR. Din 2005 ocupa functiile de primvicepresedinte al organizatiei judetene a PSD Timis si presedinte al PSD Timisoara. In perioada 2004-2008 si 2008-2012 a fost consilier local la Timisoara, ocupand si fotoliul de viceprimar in ultimul maidat al lui Gheorghe Ciuhandu, pana in 2012. In acest an, 2012, Grindeanu a fost ales in functia de deputat de Timisoara, functie pe care o ocupa si in prezent.

CITESTE SI: Deputatul PSD de Timis Sorin Grindeanu ar putea face parte din noul Guvern Ponta!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor