Noutati :

Dumnezeul betivilor exista. Cat noroc a revarsat asupra unui banatean?

19 ianuarie, 2017 - 10:28 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

Dupa ce bei cateva pahare in plus, mai bine te pui pe un scaun sau in pat, stai linistit si astepti ca efectele alcoolului sa treaca de la sine. Nu acelasi lucru se poate spune si despre un banatean, care a avut alte planuri.

CITESTE SI: MOTIVUL din spatele atacului armat de la Timisoara asupra nepotului lui Zaher Iskandarani, ce sta in casa in care unui sirian i-a fost retezat capul cu o sabie. FOTO! 

Ametit bine dupa ce a uitat sirul paharelor, barbatul de 54 de ani a plecat la plimbare prin Resita. A trecut peste un pod si s-a uitat putin catre rau, iar in acel moment s-a dezechilibrat si a cazut in apa rece a Barzavei.

Cel mai probabil omul s-ar fi inecat avand in vedere starea de ebrietate in care se afla, insa intreaga scena a fost vazuta de un politist local ce s-a nimerit in zona si care nu a stat pe ganduri si a sarit in apa sa-l salveze pe cetateanul turmentat.

Tot politistul a fost cel care a sunat la 112 si a chemat ambulanta, care l-a preluat pe barbat si l-a transportat la Spitalul Judetean din Resita.

Citeste mai multe: AICI

CITESTE SI: Un PARC MEDIEVAL, cel mai indraznet proiect din vestul tarii ce va fi depus la Timisoara! VIDEO!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor