Noutati :

Drum important de legatura intre doua cartiere din Timisoara, complet reamenajat si largit

16 ianuarie, 2018 - 01:49 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Aglomeratia din Timisoara face ca Primaria sa caute cu disperare solutii pentru a mai aerisi traficul pe strazile din oras.

CITESTE SIVeste neasteptata in privinta Pasajului de la Solventul. Anuntul primarului Nicolae Robu la Timisoara 

Municipalitatea planuieste sa transforme radical un drum ce face legatura intre doua artere mari ale orasului, respectiv intre doua cartiere.

Strada Grigore Alexandrescu, care asigura conexiunea dintre Calea Torontalului si Calea Aradului este una foarte circulata, insa in zona nu sunt amenajate si trotuare. Municipalitatea vrea sa schimbe modul in care arata aceasta strada si sa ofere o alternativa soferilor care vor sa ajunga in vestul orasului.

Vom da drumul la lucrari la o strada foarte importanta, dintre Calea Aradului si Calea Torontalului, Grigore Alexandrescu. Acest tronson va fi realizat si atunci vor disparea toate problemele. Vom face extindere la cat putem, pentru ca sunt portiuni unde ecartul stradal nu e chiar in regula. Nu va pot spune in detaliu cum se va face, dar se va moderniza aceasta strada„, a declarat primarul Nicolae Robu.

CITESTE SIViraj nebun. Accident pe o sosea din Banat 

Strada Grigore Alexandrescu are o lungime de 3,7 kilometri, iar ultimele lucrari in zona au fost facute in urma cu 5 ani. Atunci s-a asternut covor asfaltic proaspat pe un tronson de 806 metri.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Să nu uite și de sensul giratoriu de pe Torontalului,sau ceva semafor,că e pericol acolo

  2. E rusinos cum arata strada aia. Un cartier intreg de blocuri turn s-a dezvoltat in zona, dar nu exista nici trotuare si nici iluminat nocturn.
    Sa le fie rusine pentru asta si dezvoltatorilor imobiliari, carora nu le pasa de absolut nimic din afara proprietatii lor. Unica lor preocupare e sa faca promisiuni ca ”pe aici va fi un bulevard” si sa-si vanda apartamentele la fraieri, , care pe urma stau 10 ani cu noroiul si traficul infernal prin fata geamului.