Noutati :

Drifturile se platesc scump in Timisoara. Ce a patit un sofer teribilist din Mehedinti?

4 noiembrie, 2015 - 12:41 PM
Autor: Andreea Sonel      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. I-au oprit distractia! In timp ce erau in patrulare, aseara, politistii locali au descoperit un sofer care facea cu masina derapaje controlate in zona bulevardului Parvan, spre amuzamentul mai multor gura casca ce se adunasera sa-i priveasca manevrele zgomotoase.

Pe cand drifturile erau in toi, au aparut agentii. La vederea oamenilor legii, multimea s-a imprastiat rapid, soferul insa a ramas sa dea socoteala. Teribilistul aflat la volanul unui Seat cu numere de Mehedinti a fost amendat cu 2.000 lei.

Pentru astfel de momente de bravura si pentru turarea motoarelor pe strazi, in ultimele luni politistii locali au aplicat  11 amenzi in valoare de 12.300 lei.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Repatriereaaaa!

  2. Voi stiti ce inseamna drift?
    Ce drift-uri putea face cu un SEAT? Nu exista Seat cu tractiune spate. Cel mult putea face intoarceri cu frana de mana. Sau „J-turn” in marsarier. Ca ma indoiesc ca stie sa faca un „scandinavian flick”.

    Oricum, bine ca l-au oprit. Dar pacat ca domnii agenti nu au fost mai activi la stadion, in toti acesti ani. Acolo era „intrunire” in fiecare seara.