Noutati :

Dramatic! O femeie a murit dupa ce si-a pus silicoane!

2 februarie, 2013 - 11:01 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

A fost supusa unei interventii chirurgicale pentru marirea sanilor si a murit. Este vorba despre o femeie, mama a sase copii, care a intrat in stop cardio-respirator, iar in pofida interventiei medicilor, ea a murit in cursul diminetii de sambata.

Femeia a intrat in coma dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru marirea sanilor, la o clinica privata din Iasi.

Ea era internata in coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde a fost transferata vineri seara de la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi.

Tanara in varsta de 30 de ani a fost adusa initial in stare critica la Spitalul „Sfantul Spiridon”, dupa ce a fost operata la clinica privata Omini din oras, medicii acordandu-i sanse minime de supravietuire.

Potrivit medicilor, in noaptea de vineri spre sambata, femeia a intrat de cateva ori in stop cardio-respirator, iar in pofida interventiei medicilor, ea a murit in cursul diminetii de sambata.

„Medicul legist va fi cel care va spune exact cauza exacta. La noi, i s-a facut un computer tomograf, dar nu am putut trage o concluzie. Tanara prezenta un edem cerebral si a intrat de cateva ori in stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvata”, a declarat, sambata, medicul Florin Gramada, purtator de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Cadavrul tinerei va fi dus la Institutul de Medicina Legala din Iasi, pentru necropsie.

Femeia, care era era insarcinata si avea sase copii, a fost supusa joi seara unei interventii chirurgicale pentru marirea sanilor, la o clinica privata din Iasi, iar dupa operatie a intrat in stop cardio-respirator, fiind necesara resuscitarea acesteia.

DETALII AICI!

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor