Noutati :

DJ Nico, intre sarutul frantuzesc si sampania bauta cu Ilie Nastase

10 septembrie, 2011 - 07:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Considerata cea mai buna voce din FM-ul romanesc, timisoreanca Nicoleta Creciunesc, de la Radio 21, recunoscuta pe unde dupa acronimul DJ Nico, socheaza!

Ea socheaza atat la microfon, prin limbajul lipsit de inhibitii si false pudori, cat si in discutiile public-private. DJ Nico recunoaste ca-i place foarte tare Bucurestiul, mai ales pentru ca parcul Cismigiu ii ofera oportunitatea de a exersa… sarutul frantuzesc.

Aceasta declaratie a starnit rapid nationalismul local banatean, fiind auzite voci care au garantat ca, pentru practicarea acestui tip de socializare urbana, parcurile de pe Bega ofera o gama mult mai variata de ascunzisuri.

Cu siguranta, plimbarile prin Cismigiu ale DJ-itei din Banat nu pot intrece, ca emotie, momentul in care presedintele Radio 21, Ilie Nastase, a felicitat-o personal chiar in cabina de transmisie, in decembrie 2010, cu ocazia zilei sale de nastere. Sau, mai stii…

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor