Noutati :

Disponibilizari la Colterm. 80 de timisoreni au ramas fara locuri de munca

3 septembrie, 2013 - 09:47 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. 80 de angajati ai Colterm au intrat in preaviz. Oamenii au ramas fara locuri de munca, in urma modernizarilor facute la societatea de termoficare. Vor primi 12 salarii compensatorii, spune directorul societatii.

Disponibilizarile au fost aprobate deja de Adunarea Generala a Actionarilor Colterm, din care fac parte consilierii locali.

„Vor fi disponibilizate 80 de persoane. Primesc 12 salarii compensatorii conform contractului colectiv de munca, de 1.300 de lei. Noi dam in fiecare luna cate 1.300 de lei pentru ca nu avem posibilitatea de a da toti banii odata. Vor fi disponibilizati din cauza automatizarii instalatiilor in primul rand, am bagat atatia bani si sunt foarte multe locuri care dispar. Am inceput deja de ieri, de ieri li s-au dat preavizele, de la 1 octombrie mai bine zis”, a declarat Petrica Pampu, directorul Colterm.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Adica dl.consilier local PSD Toanca isi angajeaza membrii PSD la COLTERM si in cel mai nefericit caz ajung sa primeasca plati compensatorii?Daca calculezi bine 12x1300x80=1248000 lei.Frumosi bani…dar din buzunarul cui?

  2. domnu analfabet pampu ce are modernizarile cu ce ai restructurat in combustibil ai citit fisa postului ai angajat 10 persoane la comanda politica din timp sa-i dai afara pe cei din sindicatul cet centru ,ai vrut cu ori ce pret sa desfintezi acest sindicat pentru ca se zbate in instanta pentru drepturi salariale