Noutati :

Descinderi la traficantii de tigari de contrabanda din Timis monitorizati de Directia de Informatii si Protectie Interna

5 aprilie, 2013 - 05:53 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Descinderi vineri dimineata la mai multe adrese din judetul Timis, in locuintele unor traficanti de tigari. Politistii de frontiera au perchezitionat apartamente si case din Timisoara si Denta in care se presupune ca s-ar afla tigari de contrabanda.

Tigarile aduse de contrabandisti proveneau din Serbia. Suspectii au fost monitorizati de cateva luni, de-a lungul anului 2012, cu ajutorul Directiei de Informatii si Protectie Interna.

Oamenii legii spun ca traficantii introduceau marfa in tara prin punctul de trecere a fromtierei de la Stamora Moravita. Tigarile erau ascunse in masini, in diverse locatii special amenajate pentru transport. Marfa era apoi depozitata intr-o casa din comuna Denta.

De acolo, transporturile plecau apoi spre Timisoara. Vineri dimineata, politistii de frontiera au descins la 6 adrese, 5 in Timisoara si una in Denta si au retinut 6 suspecti. Au fost verificate 3 garaje si 7 masini ce apartin contrabandistilor. Suspectii vor fi dusi la audieri la Diicot Timisoara. Ei sunt acuzati de contrabanda si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

____________________

UPDATE: La Timisoara, intr-o locuinta de pe strada Ciprian Porumbescu, oamenii legii au gasit peste 50 de cartuse de tigari. In plus, au dat si de cativa zeci de litri de alcool.  Au confiscat toata marfa.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor