Noutati :

De ce trebuie sa tii cont cand alegi o casa de pariuri online?

23 august, 2017 - 12:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: life
0

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul ca bogatia ofertei este cea care atrage majoritatea utilizatorilor catre o anumita casa de pariuri.

In cazul in care o oferta nu este bogata poti oferi cate avantaje doresti; nu vei castiga decat foarte putini pariori de partea ta. Desi, in general, casele care nu dispun de o oferta bogata nu au niciun alt avantaj de prezentat. Cand spunem oferta sportiva ne referim atat la cea pre-live, cat si la cea live. Tot la general vorbind, casele de pariuri ori dispun de o oferta bogata pentru amandoua sectiuni, ori pentru niciuna.

Oferta bogata te poate ajuta sa castigi mai mult

In cazul in care casa online la care te-ai inregistrat ori la care urmeaza sa te inregistrezi beneficiaza de o oferta bogata, acest aspect iti poate deschide noi orizonturi. O oferta saraca te obliga, practic, sa te multumesti cu doar cateva pariuri pe eveniment, in vreme ce una bogata iti ofera posibilitatea de a alege din mai multe optiuni, nu doar din cele principale. Aceasta libertate de a alege reprezinta, pana la urma, o sansa in plus de castig.

Cum pot depista din prima daca o casa online are parte de o oferta bogata?

Fie ca vrem, fie ca nu, evenimentele de fotbal produc cea mai mare audienta, asta si fiindca zeci, poate sute de partide se desfasoara zilnic. Avand in vedere asta, casele de pariuri care se respecta ar trebui sa ofere zeci de mii de pariuri intr-o zi cu mult fotbal. De altfel, este de ajuns sa ne uitam la oferta de fotbal din weekend a unei case de pariuri pentru a ne da seama daca, intr-adevar, acea casa dispune de o oferta bogata. Daca in cazul fotbalului sunt peste 100 optiuni la un meci din campionatele de top, inseamna ca oferta pentru celelalte sporturi este si ea bogata. Daca, in schimb, oferta la fotbal este modesta, nu ne putem astepta la una bogata pentru celelalte sporturi.

Una dintre cele mai bogate oferte de pariuri gasim la casa de pariuri Netbet si aici ne referim atat la oferta pre-live, cat si la cea live. In cadrul celei pre-live avem 33 sectiuni, printre care se gasesc pariurile speciale sau sporturile virtuale, insa si categorii precum e-Sporturi (jocuri electronice), fotbal galic, sah sau trotting.

Evident, numarul de optiuni oferit pentru fiecare eveniment sportiv in parte este si el peste medie. Astfel, daca ne referim la fotbal, pentru campionatele de top avem peste 100 optiuni, iar pentru celelalte din majoritatea ligilor europene in jur de 100. In ceea ce priveste tenisul descoperim mai mult de 15 optiuni pentru turneele importante in circuitele ATP si WTA numarul de optiuni fiind si el peste medie.

Cat despre pariurile live, oferta este foarte bogata, mai ales daca vorbim despre evenimente din fotbal si tenis, nici celelalte sporturi nefiind insa neglijate. De asemenea, Netbet ofera transmisiuni live, insa si alte servicii care ne pot ajuta sa castigam mai mult, cum ar fi: grafici si statistici sau posibilitatea de cash out.

Acesta reprezinta principalul motiv pentru care Netbet este atat de apreciata, nefiind insa singurul. Pentru a afla mai multe facilitati oferite de Netbet te invitam sa arunci o privire peste recenzia acestei case de pariuri pe site-ul Intelbet. Aici sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, dar si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei.

Totodata, in partea de sus a paginii recenziei vei observa doua butoane, denumite “Adauga feedback”, respectiv “Adauga o reclamatie”. Dupa cum iti poti da seama, butonul “Adauga feedback” poate fi folosit de cei care vor sa isi exprime opinia in legatura cu un punct forte sau unul slab al casei de pariuri Netbet. Butonul “Adauga o reclamatie” il vei folosi daca intampini o problema legata de contul tau NETBET. Administratorul Intelbet va contacta apoi un reprezentant Netbet pentru a incerca sa iti rezolve problema. Acest format al recenziei il gasesti, de altfel, la toate casele de pariuri licentiate, nu doar la Netbet.

Pentru a compara casele online fara a parcurge recenzia tuturor, te invitam sa accesezi sectiunile din partea stanga a site-ului. Aici se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet etc. .

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor