Noutati :

Cutite, telefoane, pastile si fierbatoare improvizate in celulele detinutilor de la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara

13 aprilie, 2011 - 05:29 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Captura impresionanta dupa un exercitiu la Penitenciarul Timisoara. Lucratorii puscariei au confiscat mai multe arme albe, fierbatoare improvizate, telefoane mobile, cartele SIM, pastile din diverse medicamente si cateva zeci de CD-uri din 69 de celule.

Toate au fost gasite in cadrul unui exercitiu de alarmare la care au participat 237 de functionari publici. Actiunea s-a desfasurat simultan in mai multe penitenciare din tara.

Oamenii legii au adunat 4 telefoane mobile, 2 cartele SIM, 11 arme albe, 830 de pastile, 2 incarcatoare de telefon mobil, un dispozitiv hands-free pentru telefon, 22 de bucati CD, 2 CD playere si 4 fierbatoare improvizate. In cadrul exercitiului, 5 detinuti au fost baricadati in camera de detinere. S-au mai facut si perchezitii asupra a 612 persoane private de libertate.

Responsabilii din penitenciar spun ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare, pentru ca personalul trebuie sa-si dezvolte abilitatile si sa intervina cat mai rapid la incidentele operationale.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor