Noutati :

Cupa Romaniei la Kendo, la Timisoara, in acest weekend!

5 martie, 2016 - 09:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Organizata de Federatia Romana de Kendo si Clubul Sportiv Sam-Sho, in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Timis, editia a XXIII-a a competitiei va reuni cca 100 de kendo-ka din Romania, Ungaria, Serbia, Bulgaria. Evenimentul sportiv international se va desfasura in sala Constantin Jude (Olimpia) unde, de la ora 9 in cele doua zile, se vor succeda competitiile la echipe si individual, masculin si feminin, pe categorii de varsta: copii, junior si seniori, +40 ani.

Sambata va avea loc o demonstratie de Iaido (arta sabiei vechilor samurai), iar duminica o demonstratie de Kyudo (arc japonez), sustinute de membrii Clubului Sam-Sho. Accesul publicului la intreg evenimentul este liber.

Kendō (剣道?), „calea sabiei”, este arta martiala japoneza a scrimei. Kendō este una din caile ce alcatuiesc budō si inglobeaza esenta artelor martiale japoneze. Este una dintre cele  mai respectate si raspandite arte martiale in Japonia, avand insa milioane de practicanti si in afara tarii sale de origine.

Contact: Florin Ianas, presedinte Sam-Sho Club/ [email protected]/0766494979

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor