Noutati :

Cum le raspunde Nicolae Robu consilierilor PSD care au decis sa nu mai voteze niciun proiect pentru Timisoara?

21 aprilie, 2015 - 02:25 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Consilierii locali ai PSD au anuntat ca nu vor mai vota proiectele de hotarare care sunt avizate de secretarul Ioan Cojocari, cerand, totodata demiterea acestuia. De cealalta parte, Nicolae Robu, primarul Timisoarei, spune ca nu au motive sa nu semneze si i-a numit ”grup impotriva Timisoarei”.

PSD in repetate randuri s-a constituit in grup impotriva Timisoarei si nu a votat proiectele pur si simplu ca nu a vrut sa le voteze. In ultima vreme am considerat ca le-a venit mintea la cap pentru ca eu nu aduc in Consiliul Local proiecte in interesul lui Robu. Nevotarea unor proiecte pentru Timisoara te pozitioneaza impotriva Timisoarei. Am considerat in ultimele sedinte, si de aceea nu l-am mai numit grup impotriva Timisoarei, ca s-au mai indreptat. Dar sa vii sa spui ca nu votezi pentru ca apare numele Cojocari pe proiect, asta nu inspira o atitudine corecta”, a declarat Robu.

Primarul Timisoarei a mai spus ca, pentru a se asigura ca toate proiectele sunt legale, a solicitat si avizul unui jurist din primarie care nu se afla in subordinea secretarului.

Toate proiectele si referatele sunt semnatre si de un reprezentant al serviciului juridic, pentru legalitate. Eu am tinut sa am o semnatura care sa imi dea liniste. Nu neaparat ca nu am incredere, dar tin foarte mult la legalitate. Eu nu sunt jurist si am nevoie de consultanta juridica. Am considerat ca pe langa semnatura secretarului e mai linistitor pentru mine sa am o semnatura din partea unui jurist care nu este in subordinea secretarului. Nu vad ce motive ar avea PSD sa nu voteze”, a mai spus Robu.

Edilul-sef al Timisoarei a mai aratat ca, pentru a se asigura ca se respecta legea in primarie, a trimis nenumarate note interne angajatilor.

Eu am transmis nenumarate note interne pentru a institui un sistem de lucru care sa asigure respectarea legalitatii. Consider ca niciodata nu e prea mult sa repeti ca legea trebuie respectata. O primarie de oras mare are intotdeauna vulnerabilitati. De aceea am dispus controale interne pentru a descuraja posibile inclinatii inspre nereguli si de aceea sunt binevenite si controalele din afara”, a mai spus primarul.

Social-democratii din Consiliul Local Timisoara au anuntat ca nu vor mai vota proiectele de hotarare care au avizul secretarului Ioan Cojocari, dupa ce instanta de judecata a stabilit ca primaria a finantat ilegal echipa de fotbal Poli Timisoara.

CITESTE SIConsilierii locali ai PSD pun la cale un boicot la adresa secretarului Primariei Timisoara, Ioan Cojocari. Ce cer?

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ba e foarte corect!!Cind te-am ales primar,ai promis ca-l indepartezi pe Cojocari.Sincera sa fiu,promisiunea asta a contat 75% in optiunea mea de vot!!Ai mintit domnule primar,si meriti ce se intampla.Scapa de Cojocari,tot trebuie sa iasa la pensie,si se limpezesc…,,apele,,.In caz contrar,alt vot de la mine,si de la multi altii,nu vei mai avea.

  2. Cojocari ii baga pe toti in buzunar, astia de la PNL sunt degeaba acolo, toti sunt niste papagali :)))