Noutati :

E criza financiara in familia secretarului Ioan Cojocari? In loc sa mearga in vacanta, fiica a muncit pe branci vara asta sa ia clientii notarilor aflati in concedii

8 septembrie, 2011 - 01:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

Dupa ce secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari a fost surprins iesind dintr-o casa de pariuri sportive, fiica sa, notarul Paula Cojocari face tot ce ii sta in putinta sa rotunjeasca veniturile familiei.

In timp ce ceilalti notari din oras si-au petrecut vacantele in statiuni turistice care mai de care mai exotice, fiica secretarului Primariei Timisoara a muncit  din greu pentru face rost de bani.

Daca cineva cauta, dupa orele pranzului, un notar in Timisoara, cu siguranta ca a gasit-o pe Paula Cojocari la treaba. Nu de alta, dar cand  restul colegilor de breasla sunt plecati, iar criza economica persista, un ban… e binevenit oricand!

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Benzina e scumpa … Audi R8 consuma mult …

  2. Gluma buna: poate a auzit Spaguta Cojocari ca nu vor mai primi indemnizatii revolutionarii (si astfel revolutionara de nevasta-sa nu va mai avea ce pune in gura)!!!!!! Hoti si ticalosi! Cel mai penal timisoarean!

  3. ce nu va convine ? daca era in te miri ce concediu nu era ok daca lucra nu e ok …. rautati si tarani prosti la tot pasul