Noutati :

Cristi Scutaru a semnat cu ACS Poli si a efectuat primul antrenament alaturi de trupa lui Vali Velcea

29 iunie, 2013 - 08:49 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Fundasul care a fost legitimat in sezonul trecut la Dinamo s-a inteles cu conducerea gruparii timisorene a semnat sambata un angajament valabil pe doua sezoane, urmand ca luni sa plece impreuna cu echipa in cantonament in Slovenia.

Negocierile cu Cristi Scutaru nu au fost foarte simple insa in final jucatorul a acceptat sa se intoarca la Timisoara. „Au fost mici probleme la discutii, dar s-au rezolvat. Am avut si alte oferte, dar prefer sa nu mai vorbesc despre asta. Ma bucur ca am venit acasa”, a spus Scutaru, care a explicat despartirea de Dinamo:”Am cazut de comun acord cu cei de acolo sa plec, eu ma intergrasem in echipa, dar au intervenit unele probleme la club si am zis ca e momentul sa plec”.
Fundasul considera ca si la ACS Poli mai este nevoie de intariri: „Cred ca ar mai trei trei-patru jucatori cu experienta. Liga I, in ciuda problemelor finaciare de la unele echipe cred ca va fi la fel de puternica, ca si anul trecut”, a mai spus Scutaru.
Jucatorul care inainte de a pleca la Dinamo a fost legitimat vreme de 7 ani la Timisoara, asteapta acum sa-i infrunte din nou ca adversar pe alb-rosii :„Astept meciul cu Dinamo, dar nu pentru ca e vorba de vreo revansa, doar ca probabil o sa fie o motivatie in plus pentru mine la acel meci, fata de celelalte meciuri”, a mai spus Scutaru.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor