Noutati :

Contra nu vine la Timisoara! ACS Poli isi cauta in continuare antrenor

22 martie, 2016 - 08:39 AM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
2

TIMISOARA. Esecul de la Craiova i-a fost fatal lui Florin Marin, care astfel si-a incheiat „aventura” la Timisoara cu o echipa ce a lasat-o pe loc retrogradabil. Primul gand al patronului spiritual al echipei, primarul Nicolae Robu a fost Cosmin Contra din partea caruia astepta un raspuns pana astazi. Din pacate pentru club, „Gurita” nu va putea prelua echipa, el asteptand o oferta din Spania.

Nu! Deocamdata nu pot sa preiau Timisoara. Sunt in discutii cu cineva din Spania si nu pot sa iau o decizie in momentul de fata. Am vorbit la Timisoara si nu pot sa ma angajez ca preiau echipa”, a spus Contra la un post tv dedicat sportului.

Timisoareanul si-a inceput cariera de antrenor in orasul natal, dar a fost demis dupa 11 etape, timp in care a fost neinvins. In tara a mai antrenat Petrolul, cu care a castigat Cupa Romaniei.

Astfel, conducerea clubului va cauta o solutie de „avarie”. Pe lista sunt Ioan Andone – care si-ar dori insa sa preia clubul din vara, nu de acum, Gheorghe Multescu – tehnician care a mai atrenat la Timisoara in cateva randuri si banateanul Dorinel Munteanu. Ramane de vazut insa cine va fi alesul.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Sper sa nu aducem un antrenor care sa mai fi retrogradat cateva echipe in prealabil.

  2. E necesar un antrenor cu „ștangă”, dacă Contra…nu.Atunci Dorinel .