Noutati :

Consilierii judeteni cer ca deponeul ecologic de la Ghizela sa devina unul regional

26 februarie, 2013 - 11:49 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. In contextul regionalizarii, consilierii judeteni au solicitat in plenul CJT ca deponeul ecologic de la Ghizela, dingurul din zona, sa devina unul regional. In acelasi timp, CJT se afla in negocieri cu Retim pentru a deveni operator la Ghizela.

As dori o informare cu deponeul de la Ghizela, daca nu luam o decizie acest proiect va fi sortit esecului. Tinand cont de regionalizare si de faptul ca noi avem singurul deponeu ecologic din zona, sa facem o strategie de colectare a deseurilor din toata regiunea”, a spus Marcel Mihoc in plenul CJT.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a raspuns consilierului judetean ca intr-o urmatoare sedinta de plen a CJT isi propune sa discute cu toti consilierii pe tema deponeului de la Ghizela.

Suntem in discutii cu Retim. Ieri (luni – n.r.) au fost discutii, inclusiv cu cei de la Bucuresti, acolo unde de fapt e conducerea mare a Retim, iar noi ne straduim sa gasim solutii pentru a putea negocia direct. Ar trebui sa stim in cursul lunii viitoare daca putem relua licitatia. Intr-una din sedintele viitoare sa abordam si problema Ghizela. Nu sunt duse actele pana la capat in relatia cu Primaria Ghizela pentru suprafetele de teren. Trebuie clarificata situatia noastra legat de ce inseamna deponeul de la Ghizela”, a declarat Bojin.

In acest moment, deponeul ecologic de la Ghizela nu lucreaza la capacitate maxima, doar 20-25% din deseurile judetului sunt duse aici.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor