Noutati :

Concurs international de interpretare vocala la Timisoara. Sunt asteptati solisti romani si straini

26 iunie, 2013 - 03:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Zeci de tineri solisti romani si straini vor sosi la Timisoara la sfarsitul lunii iunie, pentru a participa la Concursul international de interpretare vocala „Sabin V. Dragoi”, organizat de Asociatia Pro Philharmonia si Facutatea de Muzica din cadrul Universitatii de Vest.

Organizatorii vor promova cele mai valoroase talente si, totodata, o mai cuprinzatoare cunoastere in randul interpretilor si a publicului a creatiei contemporane romanesti, in special creatia vocala a lui Sabin V. Dragoi, precum si a creatiei vocale universale.

Concursul se va desfasura pe parcursul a 4 zile, intre 27 si 30 iunie 2013, la Sala „Capitol” a Filarmonicii „Banatul”, fiind impartit in 3 etape, conform calendarului:

27 iunie – Deschiderea concursului si tragerea la sorti ora 11, sala Capitol
27 iunie – Etapa I, ora 17, Sala Capitol
28 iunie – Etapa a II-a, ora 17, sala Capitol
29 iunie – Etapa a III-a, ora 18, sala Capitol
30 iunie – Gala laureatilor, ora 19, sala Capitol

25 de concurenti din tara si din strainatate vor canta arii si lieduri renumite din creatia romaneasca si universala, pe parcursul celor 3 etape, in speranta castigarii unuia dintre cele 5 premii si mentiuni oferite de organizatori. Din juriu vor face parte importante personalitati ale vietii muzicale romanesti si internationale. Toate etapele se vor desfasura cu public, iar intrarea acestuia este libera, inclusiv la Gala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...