Noutati :

Concert extraordinar cu o trupa ‘cu vechime’ in Curtea Berarilor din Timisoara. Pseudonym e gata de spectacol

16 aprilie, 2013 - 02:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

TIMISOARA. Formatia care ii va convinge pe timisoreni sa ridice halbele in cinstea lor la concertul de vineri seara din restaurantul Curtea Berarilor s-a infiintat in 1995. Membrii trupei sunt indragostiti de publicul din Timisoara.

Potrivit solistului de la Pseudonym, Lucian Oros (care a participat anul trecut la finala Eurovision Romania), membrii trupei iubesc Timisoara si au ales sa isi stabileasca pe Bega si cartierul general. ‘Noua nu ne place Bucurestiul, ne place Timisoara. Aici am infiintat un studio de inregistrari, aici avem cele mai tari concerte. Iar cel mai OK public de peste tot este cel timisorean, nu o spun doar asa, de asta am ales sa ne mutam in Timisoara’, a spus Lucian Oros.

Potrivit acestuia, concertul gazduit vineri, 19 aprilie, de Curtea Berarilor a fost gandit pentru toate categoriile de public. ‘Va fi cat se poate de interesant. Avem slagare romanesti si internationale pentru toate gusturile si pentru toate varstele’, a precizat Oros.

Trupa Pseudonym s-a infiintat in 1995, la Satu Mare, doi ani mai tarziu inregistrand primul album. Repertoriul acestora consta, in prezent, din numeroase cover-uri ale celor mai cunoscuti artisti din toata lumea.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor