Noutati :

Concert extraordinar cu o orchestra de 100 de suflatori si percutionisti sud-coreeni la Filarmonica Banatul din Timisoara! Vezi cand!

16 iulie, 2012 - 03:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
1

Muzica din filme, jazz si muzica traditionala sud-coreeana, un spectacol extraordinar se pregateste timisorenilor la Filarmonica. Cap de afis, orchestra  Dabeyot din Coreea de sud care numara 100 de suflatori si percutionisti.

Evenimentul, programat initial in Piata Unirii din Timisoara, a fost reprogramat in sala Capitol pentru a feri instrumentele extrem de sensibile de canicula ori ploaie.

Turneul european al sud-coreenilor incepe la Timisoara si continua in Budapesta si Viena, dezvaluie directorul Filarmonicii Banatul Ioan Garboni.

Ineditul concert face parte din manifestarile programate in cadrul festivalului „Timisoara, Mica Viena” din acest an.

Organizatorii acestui concert de exceptie sunt : Primaria Timisoara, Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, Asociatia Prophilharmonia, Fundatia Academica Culturala Timisoara (FACT) si bineinteles Filarmonica Banatul Timisoara.

Spectacolul are loc joi, 19 iulie 2012, de la ora 20, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, iar intrarea este libera. Evident, in limita locurilor disponibile.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Superb!!…