Noutati :

Ciprian Bogdan nu mai este managerul general al Spitalului Judetean Timisoara. Vezi cine ar putea sa ii ia locul!

28 iunie, 2013 - 01:03 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Liberalul Ciprian Bogdan nu mai este managerul general al Spitalului judetean din Timisoara, el fiind numit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, in functia de membru al Consiliului de Administratie al CNAS.

Postul de manager general al Spitalului Judetean Timisoara este liber, odata cu plecarea lui Ciprian Bogdan in functia de membru al Consiliului de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Ciprian Bogdan a declarat ca va trebui sa demisioneze din functia de manager pentru a ocupa noua functie la CNAS, insa are la dispozitie 30 de zile pentru a face acest lucru, timp in care va lasa lucrurile in ordine la spital.

Cel mai probabil functia ramasa libera va reveni tot unui liberal, conform protocolului semnat in cadrul USL, insa, potrivit unor surse, medicul Florin Birsasteanu ar putea prelua aceasta functie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...