Noutati :

Cine va fi presedintele Senatului Romaniei: Vasile Blaga PDL sau Titus Corlatean PSD? UDMR a obtinut secretariatul general al Guvernului

28 noiembrie, 2011 - 04:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Debarcarea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului a deschis competitia pentru pozitia a doua in stat, revendicata de opozitie, dar ravnita si de putere.Vasile Blaga din partea PDL si Titus Corlatean din partea PSD se arunca in lupta pentru a doua functie in stat, cea de presedinte al Senatului.

Votul va fi dat in aceasta seara.

Ramaneti in continuare pe www.opiniatimisoarei.ro sa aflati cine va ocupa postul de presedinte al Senatului Romaniei in locul lui Mircea Geoana!

 

USL si PDL se bat pe Senat. Kelemen Hunor confirma: UDMR il va sustine pe Vasile Blaga la sefia Senatului.

UDMR va primi postul  de Secretar General al Guvernului in schimbul voturilor pentru Vasile Blaga la sefia Senatului,  a anuntat Kelemen Hunor.

„UDMR va prelua secretariatul general al Guvernului si, in schimb, il vom sustine pe Vasile Blaga la sefia Senatului”, a declarat presedintele UDMR.

Intrebat daca pentru sefia SGG va fi propus Stefan Gati, Kelemen Hunor a infirmat. Presedintele UDMR a declarat ca este prematur sa nominalizeze un candidat pentru functia de Secretar General al Guvernului.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor