Noutati :

CFR Timisoara invinge la Baia Mare si urca pe locul 2 in Superliga feminina de fotbal

9 octombrie, 2016 - 02:47 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Debut in forta pentru „leoparde”. Dupa 7-1 la Prundu Bargaului si 11-2 acasa cu Fair-Play Bucuresti, astazi fetele pregatite de Florin Bugar au facut o noua „victima”. Dupa ce Baia Mare si Timisoara s-au intalnit la rugby si baschet masculin, iata ca cele doua orase au bifat un meci si in Superliga feminina de fotbal.

Echipa de la Gara Mare s-a simtit confortabil si pe Stadionul Viorel Mateianu (ex Dealul Florilor) din Baia Mare si s-a impus fara mari probleme. Practic in minutele 10, 11 si 12 „leopardele” au marcat si apoi si-au facut jocul usor. S-a terminat 5-1 pentru trupa timisoreana care urca pe locul doi, devansand Targu Mures, echipa ce a pierdut clar derbiul cu Olimpia Cluj (1-5).

CFR este astfel pe 2 cu 9 puncte din 3 meciuri, insa are un meci mai putin disputat, in timp ce Olimpia se afla pe prima pozitie, 12 puncte din 12 posibile.

Echipa banateana va sustine urmatorul joc pe teren propriu, intr-un veritabil derby de podium cu ASA 2013 Targu Mures, la data de 16 octombrie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor