Noutati :

Cel mai temut hot roman a fost eliberat! VEZI cine este Banditul Whiskey

1 februarie, 2012 - 09:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Banditul whiskey

Ungaria este in alerta din cauza unui roman! Dupa un deceniu de liniste, unul dintre cei mai temuti hoti prins in Ungaria, romanul Attila Ambrus a fost eliberat si anunta din nou ca are de gand sa terorizeze Ungaria. „Banditul Whiskey”, asa cum l-au numit ungurii pentru ca obisnuia sa bea cate un pahar de tarie in barurile din apropierea bancilor pe care le jefuia a fost eliberat pentru buna purtare.

Atilla Ambrus are in CV 46 de jafuri armate comise in Ungaria, insa a ramas celebru pentru ca le ducea functionarelor flori inainte de jaf si le trimitea sticle de vin politistilor care se ocupau de cazul lui.
Procurorul care l-a infundat pe Ambrus e convins ca-l va vedea din nou in boxa acuzatilor. Avocatul banditului sustine insa ca acesta si-a invatat lectia. De altfel, Attila Ambrus ar putea avea chiar o viata linistita de acum incolo.
Dupa ce a devenit celebru in lumea intreaga, gratie unui american care a scris o carte despre el, intitulata „Balada banditului Whiskey”, Ambrus a vandut drepturile de ecranizare ale povestii lui actorului Johnny Depp. Iar acum asteapta sa vada filmul vietii sale, in cinematografe.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor