Noutati :

Cauti un loc de munca? Iata lista posturilor din Timis valabile in perioada 10-17 octombrie 2012!

10 octombrie, 2012 - 02:33 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Sute de locuri de munca sunt disponibile pentru cei care nu reusesc sa-si gaseasca un serviciu. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis pune la dispozitia acestora diverse posturi vacante la mai multe societati din judet.

Timisenii care doresc sa afle mai multe informatii despre posturile scoase la bataie de AJOFM o pot face la sediul institutiei. Saptamanal, AJOFM publica lista locurilor de munca libere, iar cei care sunt interesati pot afla daca meseria in care sunt calificati este cautata in judetul nostru sau nu.

Saptamana aceasta sunt disponibile un numar de 419 de posturi. Se cauta si agenti de turism, agenti de schimb, analisti, barmani, brutari, bucatari, consultanti in informatica, dulgheri sau frizeri, precum si mecanici auto ori muncitori necalificati.

Descarca lista locurilor de munca valabile in saptamana 10-17 octombrie 2012!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. „Se cauta si agenti de turism, agenti de schimb, analisti, barmani, brutari, bucatari, consultanti in informatica, dulgheri sau frizeri, precum si mecanici auto ori muncitori necalificati.” –> descrierea asta de cand n-a mai fost actualizata? Ca mi-a atras atentia „consultanti in informatica”… si nu gasesc nimic de genu in fisierul atasat…