Noutati :

Cartile de identitate electronice NU vor fi emise de la 1 iulie!

20 iunie, 2013 - 04:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Procesul de eliberare a noilor acte de identitate electronice nu va demara pe 1 iulie asa cum era stabilit initial, se arata într-un raspuns oficial al MAI pentru Capital, noteaza realitatea.net.

In acest moment, proiectul de Lege privind aprobarea 0.UG. nr. 82/2012, care vizeaza crearea cadrului legal necesar introducerii noilor acte de identitate, a fost adoptat de Senat si se afla in dezbatere la Comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor” se arata in raspuns.

Amendamentele formulate asupra proiectului vizeaza inclusiv modificarea normelor referitoare la termene, respectiv termenul privind realizarea platformei-pilot pentru constituirea sistemului informatic de emitere a cartii electronice de identitate, de punere in circulatie a cartii electronice de identitate si a cartii de identitate si de generalizare a activitatii de emitere a cartii electronice de identitate si a cartii de identitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...