Noutati :

Calatoriti spre Ungaria in acest weekend? Atentie la vreme, tara vecina este sub cod portocaliu de ninsori

24 ianuarie, 2014 - 06:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare pentru cetatenii romani care  intentioneaza sa calatoreasca in Ungaria, Croatia sau Slovenia. In toate aceste tari sunt anuntate ninsori abundente.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra faptului ca Institutul National de Meteorologie din Ungaria a emis cod portocaliu de ninsoare si viscol pentru judetele Zala, Somogy si Baranya si cod galben de ploaie inghetata in judetele Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Tolna, Vas si Veszprém.

MAE recomanda tuturor cetatenilor romani care doresc sa se deplaseze pe teritoriul acestui stat sau care tranziteaza Ungaria sa nu porneasca la drum fara a consulta site-urile de specialitate.

Pentru evitarea eventualelor probleme, este recomandat ca autovehiculele sa fie dotate corespunzator pentru trafic pe timp de iarna si, cu precadere in cursul noptii, sa existe provizii suficiente de combustibil si alimente.

Ministerul de Externe a transmis de asemenea o atentionare de calatorie pentru Croatia, informand cetatenii romani care se deplaseaza pe teritoriul acestei tari cu privire la conditiile meteorologice nefavorabile.

Citeste mai mult AICI

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor