Noutati :

Ca sardelele-n cutie, inghesuiti unii in altii, aproape ca nu mai respirau. Descoperirea politistilor de frontiera din Timis

9 martie, 2018 - 02:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMIS. Cate suflete se pot ighesui intr-un spatiu putin mai mare decat un geamantan? Aveau sa descopere politistii de frontiera din Timis carora nu le-a venit sa-si creada ochilor cand au facut un control de rutina.

CITESTE SI: Scandal monstru in trafic. Politist acuzat ca si-a lovit iubita, dupa ce i-a blocat masina pe o strada, in Timis 

S-a intamplat la punctul de trecere frontiera de la Cenad, unde noaptea trecuta un sofer iranian, insotit de o suedeza au vrut sa iasa din tara la bordul unei autorulote.

Dupa ce au verificat documentele, politistii au controlat si vehiculul. Intr-un spatiu stramt din partea laterala a rulotei, locas destinat bagajelor, au gasit nu mai putin de 6 oameni, toti migranti irakieni. Intre ei si un copil de 15 ani.

Acestia calatoreau inghesuiti in acel loc in speranta ca vor ajunge in vestul Europei fara sa fie gasiti.

Cei doi transportatori, soferul iranian si pasagera suedeze au fost opriti din drumul lor catre Occident si vor da acum socoteala pentru trafic de migranti.

Autor: Carla Chiu

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. cand am citit titlu, am crezut ca vorbiti de tramvaiu 9

    • LOL! Tare asta cu tramvaiul…

  2. In tramvai e mai multa inghesuiala.