Noutati :

Bijuterii pe patru roti, la retroparada primaverii din Timisoara. Masinile cu parfum de epoca au fascinat trecatorii. FOTO

16 aprilie, 2016 - 12:47 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. A fost spectacol in centrul Timisoarei, dar si pe marile bulevarde din oras. Zeci de masini de epoca au pornit si anul acesta in retroparada primaverii. Timisorenii, cu mic, cu mare, au fost fascinati de bijuteriile pe patru roti, expuse in centrul orasului.

Pe platoul din fata Operei au fost admirate masini, motociclete, dar si camioane, cea mai veche dintre ele datand din 1938.

„Sunt cele mai frumoase masini pe care le-am vazut vreodata”, a spus unul dintre copiii care au admirat autoturismele expuse in centrul orasului.

„Am venit sa le vedem pentru ca nu toata ziua ai o ocazie de genul asta si ma bucur ca am ocazia sa vad masini atat de vechi intr-o stare asa buna. Sunt ingrijite si inca merg bine”, a completat un alt vizitator al paradei.

Automobilele de colectie au fost admirate in Piata Operei, dupa care au pornit in parada pe marile bulevarde din oras, spre deliciul trecatorilor.

Foto: Virgil Simonescu

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor