Noutati :

BARFE: Un copoi ardelenesc, spaima pisicilor viceprimarului Timisoarei, Traian Stoia

18 februarie, 2014 - 10:46 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
2

TIMISOARA. Un adevarat spectacol, in episoade care mai de care mai amuzante, tulbura din cand in cand linistea unui cartier din Timisoara. Protagoniste sunt animalele de companie ale unor vecini, aflate intr-un adevarat razboi.

Unul dintre stapani este nimeni altul decat viceprimarul Timisoarei Traian Stoia. Al doilea e un faimos avocat din oras. Putini stiu ca vicele este un mare iubitor de pisici si ca felinele din cartier se bat sa-i intre in gratii, pentru ca in gospodaria edilului intotdeauna gasesc ceva bun de mancare si mangaieri mai ceva ca bonusurile la companiile de telefonie mobila, adica nelimitate.
De partea cealalta a gardului, la vecini, isi face veacul Max, un copoi ardelenesc de toata frumusetea, in varsta de 8 ani.

Max nu este insa fanul pisicilor lui Stoia si fiecare centimetru de pamant incalcat de felinele plimbarete este aspru sanctionat.

Cat e ziua de lunga, copoiul sta de straja si vegheaza migratia temporara a mitelor. Si nu scapa nicio ocazie sa le arate cine-i seful. Nu o data s-a intamplat ca cei doi stapani sa fie alarmati de zgomotele facute de harmalaia iscata de bataliile pentru teritoriu dintre Max si pisicile obraznice. Mai mult, s-au trezit si in situatia in care fiecare incerca din rasputeri sa rezolve diferendele, intr-un show extrem de amuzant: stapanii copoiului au fost surprinsi tragandu-l pe Max de coada, iar vicele straduindu-se sa-si smulga pisicile din coltii cainelui furios.

Cert este, spun ceilalti vecini, ca Traian Stoia nu-i poarta defel pica lui Max, ba chiar il simpatizeaza si ii apreciaza vigilenta, recompensandu-l cu aplauze.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

 

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Ce l-ati pus pe catelul ala urat in poza? Max este mult mai frumos.