Noutati :

Bang with friends, aplicatia de sex pentru Facebook. Are peste 800.000 de utilizatori

5 aprilie, 2013 - 10:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

820.000 de utilizatori Facebook folosesc aplicatia de sex special creata pentru reteaua de socializare. Aplicatia face relatiile sexuale mai accesibile, insemnand practic o invitatie rapida catre un prieten din lista la o partida scurta, scrie adevarul.ro.

Practic, cine intra in aplicatie trebuie sa se autentifice cu Facebook, care extrage prietenii si ofera optiuni. Apoi, fiecare poate trimite o invitatie prin „Bang”, iar daca celalalt raspunde pozitiv, este practic confirmarea virtuala ca ar dori sa faca sex.

La trei luni dupa lansare, Bang with Friends a devenit un fenomen neasteptat. Fondatorul sau este anonim, dar a avut un interviu pentru „Business Insider”.

Pana acum, Bang with Friends a reusit sa stranga 820.000 de vizitatori si sa faca 200.000 de perechi virtuale pentru sex.

Potrivit datelor BWF, 70% din utilizatori au varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani.

Creatorul Bang with Friends este cunoscut drept C si spune ca el, impreuna cu ceilalti doi cofondatori, au decis sa ramana anonimi deoarece nu erau pregatiti sa primeasca atentia din urma aplicatiei. Ei conduceau alte companii.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor