Balul Vienez de la Timisoara a adunat laolalta elite si rafinament, pe muzica de vals, la Palatul Baroc. VEZI GALERII FOTO!

TIMISOARA.  Catalin Botezatu, Melania Medeleanu, Antonio Passarelli si multe alte personalitati ale elitei din Timisoara au luat parte la prima editie a Balului Vienez. Rochii fosnitoare si elegante si domni cu frac s-au avantat pe ring. Alles Walzer!

Sunt Melania Medeleanu si voi fi gazda primei editii a Balului Vienez de la Timisoara, un eveniment distins ce are scopul de a crea valori, atitudini, contexte sociale si de a uni elitele societatii banatene. Eleganta valsului defineste o seara magica”, a inceput Melania Medeleanu, gazda primei editii a Balului Vienez de la Timisoara .

Visele mari vin adesea de la oameni simpli. Dar aceste vise mari ne vor umple sufletele de bucurie in urmatoarea zi”, afirma  Av. Ioana Hategan,  initiator si organizator al Balului Vienez de la Timisoara, privind cu sclipire, debutantii in pasi de vals si tresarind de emotie, la reprezentatia Orhestrei Spirit of Viena .

Am visat pe ritmuri de vals si ne-am induiosat privind cum se contureaza unul dintre cele mai magice evenimente din ultimii saptezeci de ani, impreuna cu viitoarele elite ale Timisoarei.

Atunci cand muzica si dansul se imbina cu arta culinara vorbim despre un festin regal marca Antonio Passarelli. Maestrul Chef Antonio Passarelli le-a incantat invitatilor simturile cu un regal culinar.

220 de persoane au participat la prima editie a Balului Vienez, organizat la Timisoara. Gazda editiei inaugurale a fost sala de Bal a Palatului Baroc din Piata Unirii, care, pentru prima data dupa 100 de ani, si-a dezvaluit bucuria de a fi scaldata in ritmurile valsului si entuziasmul reinnodarii unei traditii care vorbeste despre armonie, onoare si prosperitate.

Balul Vienez este cunoscut pentru cadrul elegant in care elitele societatii isi dezvaluie pasiunea pentru dans… pe ringul de dans.

Eticheta editiei 2012 a Balului Vienez de la Timisoara a fost black tie sau white tie pentru gentlemani, iar rochiile lungi, regale, au imbracat siluetele doamnelor si ale domnisoarelor.

Potrivit traditiei vieneze, portile marii Sali de bal a Palatului Baroc au fost deschise cu debutul a 12 perechi de liceeni, selectati din cei 80 de tineri talentati, inscrisi la cursurile de vals oferite de Fundatia Balul Vienez de la Timisoara.

Comunicam in fiecare moment, intr-un fel sau altul. Fie verbal, non-verbal sau para-verbal, comunicarea este cea care stabileste relatiile dintre oameni. Iar cand comunicarea se face prin muzica, relatiile frumoase dintre noi prind viata, facandu-ne mai iubitori, mai darnici, mai visatori”, a incheiat Melania Medeleanu o seara de poveste.

Alles Walzer!

FOTO: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Elita? m-ai dezamagit cu cuvantul asta bro…

  2. MITICI vorbesc de balul vienez in inima TIMISOAREI RUSINE pt orgrnizatori

    • Cu comentariul asta ai demonstrat cat poti! E fain ca specimenelor ca tine nu trebuie sa le raspunzi prea mult, ca se fac singuri de cacao.

  3. Andreas von Mettenheim Steven, Steven Cornelis van Groningen şi alţi invitaţi de vază, la fel ca şi artiştii au la gât papion. COMUNIŞTII olteni Buşoi şi Robu au cravată aşa cum probabil au la şedinţele de partid sau la birou. Asta e diferenţa între „ei” şi „noi”. RESPECT şi CIVILIZAŢIE spre un mare ZERO. Acestea sunt ELITELE ROMÂNIEI MITICIZATE ŞI OLTENIZATE…

    • Cata frustrare!!! Nu te doare? :)))