Noutati :

Au furat startul? Luminitele de Craciun au fost aprinse pe mai multe strazi din Timisoara!

29 noiembrie, 2015 - 09:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. A fost vorba doar de o proba sau cineva, din greseala, a aprins luminitele de Craciun cu mult inaintea momentului festiv anuntat de Primaria Timisoara pentru data de 1 Decembrie?

Cert este ca noaptea trecuta, pe mai multe strazi si chiar in diferite zone din oras, luminitele de sarbatoare au fost aprinse.

Primaria Timisoara anuntase ca momentul festiv de aprindere a luminitelor de Craciun va avea loc la data de 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, la ora 17.30. Cel mai probabil ca nu primarul Timisoarei, Nicolae Robu va fi cel care va apasa butonul, ci viceprimarul Dan Diaconu, edilul fiind plecat la Roma, intr-o delegatie din care se intoarce chiar la 1 Decembrie, insa tarziu si nu va putea fi prezent la eveniment.

Va reamintim intreg programul:

17.00 Concert Timisoara Big Band
17.30 Aprinderea iluminatului festiv de sarbatori
18.00 Hora Unirii, spectacol folcloric Ansamblul „Timisul”, cu participarea solistilor: Petrica Moise, Carmen Popovici Dumbrava, Dumitru Stoicanescu, Andreea Aleusan
19.00 Concert Cover Up
20.00 Concert What’s UP
21.00 Concert Andra
22.00 Foc de artificii

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Calea Torontal este in bezna , parca am fi pe cimp . Pe Circumvalatiunii ard becurile numai pe un sens si alea ecologice , adica oarbe .

  2. Stai linistit Nae, si la mine in Mehala e bezna… Sagului arata bine, ca e durmu primarului spre casa…. Dacia arata bine in epoca Ciuhandu… si tot asa…..