Noutati :

Atentie, soferi, se inchide traficul pe cateva strazi din Timisoara in urmatoarele zile

25 mai, 2018 - 01:19 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. S-a luat masura inchiderii circulatiei pe mai multe strazi din Timisoara sambata si duminica, pentru ca muncitorii SDM sa execute niste lucrari de reparatii.

CITESTE SIZiua in care se deschide traficul pe strada Popa Sapca la Timisoara. Nicolae Robu: Nu o inaugurez de ziua mea 

Este vorba de Splaiul Tudor Vladimirescu, pe tronsonul cuprins intre Mihai Viteazu si b-dul 16 Decembrie, (adica de la podul Mihai Viteazu la Podul de la Maria), dar si de strazile adiacente: Brasov, Berthelot.

In zona, muncitorii de la drumuri au decopertat deja asfaltul vechi si au inceput asfaltarile.

 

Circulatia va fi oprita de sambata, 26 mai, de la orele 7.00 dimineata, si pana luni, 28 mai, la orele 12.00, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

UPDATE

Intreruperea circulatiei pe Splaiul Tudor Vladimirescu timp de trei zile aduce si modificari in circulatia mijloacelor de transport in comun.

Astfel, liniile de autobuz Expres 7, 33 si 33 barat vor circula de la bd. 16 Decembrie 1989 pe pod Traian – Catedrala Mitropolitana – bd. Regele Ferdinand – Piata Regina Maria – bd. Regele Ferdinand – bd. 16 Decembrie 1989 si intrare pe traseul obisnuit.

Linia Expres 3, pe traseul Apicultorilor – Gara de Nord va circula de la str. Cluj, sens giratoriu Leonardo da Vinci – str. Cluj – bd. Victor Babes – bd. Mihai Viteazu – Piata Balcescu – str. Gheorghe Doja – bd. 16 Decembrie 1989 – pod Traian – Splaiul Nicolae Titulescu si intra pe traseul obisnuit. Pe sensul Gara de Nord – Apicultorilor, autobuzul nu isi va schimba traseul.

Linia Expres 8 va circula deviat de la str. Iepurelui – str. Stefan cel Mare – bd. Eroilor – bd. Victor Babes – bd. Mihai Viteazu si continuare pe vechiul traseu, iar linia 16 va circula deviat pe ambele sensuri de la str. Cluj pe str. Michelangelo – bd. I. C. Bratianu – str. Grozavescu – bd. Mihai Eminescu – str. Michelangelo – str. Cluj.

Duminica si luni liniie de autobuz Expres 7, 33 si 33 barat vor circula pe traseul mentionat mai sus, iar liniile Expres 3, Expres 8 si 16 vor reveni pe traseul obisnuit.
Mijloacele de transport in comun vor opri in statiile corespunzatoare celorlalte mijloace de transport in comun, inclusiv in statiile liniilor de tramvai unde este cazul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. …modificari in „CURCULATIA” mijloacelor de transport !!! …draga REDACTIE ?!