Noutati :

Asociatia Tatilor din Romania vrea sa-i ia fetita lui Irinel Columbeanu

7 martie, 2011 - 04:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Asociatia T.A.T.A, care militeaza pentru drepturile tatilor in cazul proceselor de divort, afirma prin intermediul presedintelui ei, Bogdan Draghici, ca despre comportamentul lui Irinel Columbeanu din ultima vreme fata de fetita lui ca este iresponsabil si ca, daca acesta va continua sa se comporte asa, va cere autoritatilor darea fetitei in plasament.

”Expune copilul postand filmulete si e evident ca micuta e atrasa in scandalul dintre parinti, fiind pe post de minge de ping-pong. Din inregistrari reiese ca mama e vorbita de rau de fata cu fetita, ceea ce e impardonabil”, a explicat Bogdan Draghici, presedintele asociatiei TATA.

Asociatia le-a dat un ultimatum sotilor Columbeanu, pe care ii sfatuieste sa se comporte onorabil, caci altfel vor recurge la masuri drastice.

”Vom solicita Directiei Generale pentru Protectia Copilului Ilfov sa demareze procesul de instituire a plasamentului in regim de urgenta a copilului, adica sa fie luat ambilor parinti si dat fie unui membru al familiei, fie unei persoane fata de care copila e atasata sau pur si simplu sa fie luata de o unitate de ocrotire a copilului”, a declarat Draghici.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor