Noutati :

Anunt in toate supermarketurile din Romania! Ce noutati gasim in marile magazine din 1 august?

29 iulie, 2014 - 01:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
3

Romanii vor avea o surpriza, atunci cand vor merge in supermarketuri, in curand. Rusia si Uniunea Europeana au luat, impreuna o decizie in acest sens, iar de la 1 august va intra in vigoare o noua regula privind produsele din aceste magazine.

Asadar, Federatia Rusa va permite Republicii Moldova sa exporte fructe, peste Prut, tara vecina Romaniei avand embargo in acest sens, inca din septembrie, anul trecut. Permisiunea vine dupa o negociere cu Uniunea Europeana.

Producatorii de fructe din Republica Moldova si-au propus sa inceapa sa isi vanda marfa in supermarketurile din Romania si promit produse de calitate, gustoase si frumoase.

Citeste mai mult, AICI!

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

 1. Ei,gata.Articolul asta a umplut paharul.Drept pentru care nu voi mai intra niciodata pe acest site de analfabeti

 2. Federatia Rusa va permite Rep. Moldova????
  Bai, cine a scris tampenia asta? Serios, blonda respectiva, indiferent de sex sau culoarea parului, sa fie mutata la mondenitati… Rep. Moldova este un stat asociat UE, nu are nevoie de nicio permisiune de la rusi sa exporte ceva…
  Dimpotriva, tocmai pentru ca Rusia a pus poprire pe importurile din Rep. Moldova, UE s-a scarpinat si a ouat margica asta cu importul de fructe si legume din RM…
  Inca odata, in clar: cititi si voi insiva sursa, nu scrieti ca maimuta…

  • @Rosu … tu stii ce inseamna „poprire” ?