Noutati :

Antrenorul lui U Cluj, Ionel Ganea: ‘Pentru o echipa de Liga I, rezultatul e foarte rusinos. Ripensia a meritat victoria’

24 septembrie, 2013 - 10:00 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Dupa perioada petrecuta la Timisoara ca jucator in era BKP, Ionel Ganea a revenit pe stadionul Dan Paltinisanu ca antrenor, la meciul sustinut de echipa sa, U Cluj contra Ripensiei. Revenirea nu a fost insa una cu noroc pentru fostul international, clujenii cedand(1-2) in fata echipei de Liga a V-a.
„Ripensia a meritat sa castige, a reusit sa castige datorita unor greseli ale noastre. Daca au castigat inseamna ca au fost mai buni ca noi. In seara aceasta am reusit sa ofer sansa unor jucatori tineri dar m-am inselat. Pentru o echipa de Liga I cred ca rezultatul e foarte rusinos”, a spus Ganea, care intrebat daca se asteapta ca suporterii lui U Cluj sa-i ceara demisia in urma acestui rezultat a replicat: „Ce vina am eu? Eu am oferit sansa jucatorilor tineri, a vazut toata lumea cat pot ei la ora asta si de aici inainte stiu ce am de facut. M-a interesat si acest joc, dar asa cum se stie, situatia noastra nu e foarte buna in Liga I si am incercat sa menajez cativa jucatori”, a mai spus Ganea.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor