Noutati :

Amenzi de pana la 2.500 de lei in Timisoara! Ce s-a gasit pe o multime de strazi?

18 aprilie, 2017 - 01:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. RETIM face eforturi de eradicare a rampelor clandestine din Timisoara, insa destui sunt cetatenii care continua sa-si arunce gunoaiele la margine de strada.

CITESTE SI: Locurile de poveste pe care banatenii le aleg pentru concediu. Cati bani dau pe vacante? 

Cu toate ca actiunea de curatenie generala de primavara s-a incheiat RETIM, Ecologic Service SA a colectat si eliminat vineri, 14 aprilie 2017, inaintea sarbatorilor pascale, o serie de depozite ilegale de deseuri situate pe domeniul public din municipiul Timisoara. Astfel, angajatii societatii au colectat si eliminat o cantitate de 82,6 tone de deseuri.

Cu aceasta ocazie echipajele societatii au parcurs urmatoarele strazi: Contemporanul, Baltazar, Rascoala, Crizantemelor, P. Olaru, Tacit, Semicerc, Amzei, T. Livius, B. Maracine, Tr. Lalescu, P. Andronescu, I. Vidu, I. Curea, P. Râmneantu, Nicoresti, Secerii, Ciocanului, Fructelor, Filateliei, Linistei, T. Laurean, Odobescu, Radulescu, Gropseanu, Musicescu, R. sireanu, Chiriac, Hebe, Snagov, Bogdanestilor, Dunarea si Torac.

Reamintim cetatenilor ca depozitarea oricaror tipuri de deseuri pe domeniul public dupa incheierea actiunii de curatenie de primavara este sanctionata de catre organele abilitate, in conformitate cu prevederile HCL nr. 371/2007 privind constatarea si sanctionarea contraventiilor pe raza municipiului Timisoara, modificata si completata, art. 3, alin. 1, litera a), cu amenda cuprinsa intre 500 – 1.000 lei, pentru persoane fizice, si respectiv 1.000 – 2.500 lei, pentru persoane juridice.

 

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Mai e un depozit pe Clopotului. Nu ar strica si acolo o camera sau pe Verdi colt cu Leonard. Sa le rupa fa^shu’