Noutati :

Alarma falsa de incendiu la bordul unei aeronave Carpatair cu 45 de pasageri care urma sa soseasca la Timisoara

28 mai, 2012 - 04:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EXTERN
1

TIMISOARA. Au tras o sperietura sora cu moartea! Este vorba de 45 de pasageri aflati intr-un avion care urma sa soseasca la Timisoara, de la Florenta, la bordul caruia a fost o alarma falsa de incendiu. Acestia au fost evacuati de urgenta, iar maine vor fi transportati in Romania cu o alta aeronava.

Potrivit unui comunicat de presa al companiei Carpatair, la bordul unui avion a avut loc o alarma falsa de incendiu, pasagerii fiind evacuati.

Pe timpul rulajului catre pista de decolare pe Aeroportul din Florenta in jurul orei 11.40 ora Italiei, echipajul aeronavei de tip Saab-2000 a zborului Florenta-Timisoara, cu 45 de pasageri la bord, a sesizat declansarea mesajului de alarma de Incendiu la Motorul stâng, unul care ulterior s-a dovedit a fi fals. Pentru evitarea oricarui risc si in conformitate cu procedurile standard pentru astfel de situatii, echipajul a incetat imediat rulajul, a declansat sistemele de stingere a incendiului si a evacuat aeronava”, se arata in comunicat.

Reprezentantul companiei Carpatair, Paula Ardelean, a declarat ca pasagerii vor reveni in tara, cu o alta cursa aeriana, in cursul zilei de marti.

Toti cei 45 de pasageri vor fi transportati in cursul zilei de mâine (marti- n.r.) in România, cu o alta aeronava”, a spus Ardelean

Niciunul dintre pasagerii aflati la bord si dintre membrii echipajului nu au avut de suferit, se mai arata in comunicat.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. azi va fi cutremur in italia