Noutati :

Accident mortal in Timis: barbat izbit de o masina, in mijlocul drumului, pe soseaua Timisoara – Cenad. Omul a murit sub ochii sotiei

10 octombrie, 2012 - 09:48 AM
Autor: Milena Cernescu      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMIS. Tragedie pe soseaua ce leaga Timis0ara de granita cu Ungaria in aceasta dimineata.  Un sofer si-a trait ultimele clipe din viata in mijlocul drumului, in asteptarea ajutorului. A fost lovit in plin de o masina si a murit pe loc.

Omul mergea impreuna cu sotia in Germania. Cei doi isi incarcasera masina si pornisera la drum, dar,  la iesirea din Becicherecu Mic spre Cenad, au fost nevoiti sa traga pe dreapta pentru ca li s-a stricat autoturismul. Barbatul s-a dat jos sa vada care este problema si si-a dat seama ca masina pierde ulei.

Cat sotia a stat pe scaunul din dreapta, el s-a dus in mijlocul soselei si a inceput sa semnalizeze cu o lanterna, incercand sa ceara ajutor vreunui sofer care s-ar fi apropiat. Nici prin cap nu i-a trecut ca cineva ar putea trece cu viteza si l-ar remarca prea tarziu, ceea ce s-a si intamplat.

Un alt sofer care mergea spre Cenad l-a vazut mult prea tarziu si l-a lovit in plin, neputand sa-l evite. Barbatul de 79 de ani a murit pe loc, sub ochii sotiei.

Medicii de pe Ambulanta, chemati de urgenta,  n-au mai putut face nimic.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie cum s-a petrecut tragedia.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. A pus avaria?
    Si-a pus vesta reflectorizanta?
    A pus triunghiul in spatele masinii?

    Cum naiba poti sa crezi ca daca sari in fata unei masini NOAPTEA acel sofer opreste sa te ajute doar pt ca vede o lanterna? Pina si ziua e riscant sa opresti cind o masina este oprita, au fost atitea cazuri de jafuri…

    • Iti place sa dai copy-paste pe toate site-urile? Fi si tu mai original,rumburace