Noutati :

A vrut sa faca moarte de om pentru doua telefoane mobile, in Timis!

19 octombrie, 2013 - 09:43 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

Un batran in varsta de 72 de ani se zbate intre viata si moarte la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Timisoara dupa ce a fost batut cu bestialitate.

Atacatorul este un tanar de 17 ani. Conflictul dintre cei doi a inceput de la faptul ca batranul, care era boitar in comuna Mosnita Noua, a intrat cu oile pe terenul invecinat, in localitatea Albina. Acolo s-a intalnit cu tanarul care a inceput sa-i reproseze ca oile ii distrug recoltele in fiecare vara.

Intre cei doi a izbucnit o cearta si pentru a-l convinge pe batrran sa nu-si mai lase oile la intamplare, agresorul i-a aplicat o corectie cu un par. L-a lovit de mai multe ori in cap, dupa care, vazand ca batranul este la pamant, i-a furat telefoanele mobile.

Batranul a ajuns in coma la spital iar tanarul a fost retinut de politisti. El urmeaza sa fie prezentat astazi magistratilor cu propunerea de arestare preventiva pentru vatamare corporala grava si talharie.

Video-ul nu poate fi incarcat.

UPDATE: Politia Sectiei 1 Rurale informeaza ca fapta tanarului de 17 ani,  din localitatea Bucovat, este incadrata la tentativa de omor deosebit grav si talharie.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ar trebui spanzurati gusterii astia, asta e pedeapsa corecta