Noutati :

A incurcat sticlele! Un barbat din Timis a baut soda caustica in loc de vin, iar acum a ajuns pe mana medicilor. Cum au reusit sa il salveze

5 martie, 2014 - 02:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMIS. A venit ostenit de la munca si a vrut sa bea un pahar de vin cu prietenii, insa a incurcat sticlele intre ele si in loc de licoarea bahica a baut soda caustica. I s-a intamplat unui barbat din Gataia.

S-a intamplat in toamna anului trecut. A apucat sa bea cam doua guri din substanta toxica si imediat i s-a facut rau. Nu s-a dus la medic, insa, si a incercat sa se trateze singur, acasa, cu ce a gasit prin gospodarie.

Zilele trecute s-a simtit tot mai rau si nici nu a mai putut sa manance, astfel ca omul a decis sa ceara ajutorulĀ  doctorilor. A ajuns la Clinica I Chirurgie de la Spitalul Judetean din Timisoara. Cand l-au consultat, medicii s-au ingrozit. Intreg aparatul digestiv al barbatului fusese ars de soda caustica.

Mai intai, doctorii au decis sa ii introduca o sonda in stomac, prin care barbatul sa fie hranit. Dupa ce l-au stabilizat, pacientul a intrat la operatie. Medicii au reusit sa ii reconstruiasca esofagul folosind o bucata din intestinul gros.

Interventia a fost una dificila, dar incununata de succes. Acum barbatul poate sa se hraneasca singur, insa ramane, deocamdata, sub supraveghere medicala.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ciudat, ce tie si cu oamenii astia . asa va trebuie daca tot cu bautura in gura stati šŸ™‚