Noutati :

A cumparat masini cu euro falsificati! Un urmarit international a fost prins in Timis cu ajutorul mascatilor

26 martie, 2013 - 12:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. A dat mai multe lovituri reusind sa cumpere masini cu bani falsi, iar vreme de trei ani s-a ascuns de politisti. Este vorba de un tanar din Timis.

Pe numele barbatului exista un mandat de arestare, insa pana acum a reusit sa-i pacaleasca pe oamenii legii. Politistii l-au prins in cele din urma in comuna natala, ajutati de luptatorii de la trupele speciale de interventie din Timis.

Dosarul lui Ioan Lupsa, in varsta de 37 de ani, este destul de voluminos. Timiseanul trebuie sa execute sase ani de inchisoare pentru infractiuni precum inselaciune, complicitate la inselaciune si falsificare de valori straine, la care se adauga conducerea unui autoturism neinmatriculat pe drumuri publice.

In 2009, Lupsa a cumparat, impreuna cu un alt individ, mai multe masini din piata aradeana de profil. Vanzatorii au primit in schimbul autoturismelor bancnote Euro false. In noaptea de luni spre marti, la trei ani dupa emiterea mandatului de arestare, barbatul a fost prins in cele din urma pe raza comunei natale, Lovrin.

Ioan Lupsa este in prezent in arestul IPJ Timis, urmand sa fie transferat in penitenciar pentru executarea pedepsei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor