De 1 Iunie te distrezi si daruiesti, la doi pasi de Timisoara

TIMISOARA. Supereroi, printese, ateliere cu surprize, tombole cu premii, curse cu obstacole, toate fac parte din arsenalul zilei de 1 iunie, la care parintii si copiii participa si isi pot dona distractia copiilor cu nevoi speciale.

Domeniul Herneacova, voluntarii Asociatiei scoala Mamei Junior, alaturi de Clubul Tip Top, pregatesc pentru vineri un program plin de evenimente pentru copii. Acestia vor avea la dispozitie, pe tot parcursul zilei, diverse costume de supereroi, zane si printese, costume pe care cei mici le vor putea proba si in care vor avea ocazia de a se poza.

In plus, vor fi pregatite diverse ateliere, constand in pictura pe fata, dansuri, modelare de baloane, curse cu obstacole si multe jocuri ale copilariei, toate cu participarea party trainerului Nini Andrei.

Evenimentul din 1 Iunie reprezinta o oportunitate foarte buna pentru ca parintii sa petreaca timp de calitate cu copiii lor, insa acesta are si un caracter social, fiind creat in sprijinul copiilor cu dizabilitati din judetul Timis.

Astfel, participantii la eveniment se pot implica in acest demers cumparand un bilet de tombola, care va reprezenta practic donatia lor catre acest proiect. in cadrul tombolei se vor pune la bataie diverse premii, precum prinzatoare de visuri, creioane colorate sau vouchere la diverse cursuri pentru copii (dans, balet, canto etc).

Suntem foarte recunoscatori celor de la Domeniul Herneacova, care au ales sa isi deschida inima catre copiii cu nevoi speciale si sa ne ajute in organizarea acestui eveniment deosebit in sprijinul lor. Asteptam toti parintii sa ne distram de 1 iunie impreuna si sa construim vise„, a spus dr. Ioana Vartosu, presedinta Asociatiei scoala Mamei Junior, o fundatie infiintata in anul 2003 din dorinta de a veni in sprijinul viitorilor parinti.

Participarea la evenimentul “Impreuna construim vise”, organizat vineri in aer liber, pe Domeniul Herneacova, poate aduce un zambet copiilor cu dizabilitati, contribuind la obiectivul asociatiei de a le asigura celor mici gratuitatea terapiei prin apa.

In aceasta perioada, mai precis de joi pana duminica, la Domeniul Herneacova va avea loc Concursul National de Sarituri peste Obstacole – Herneacova National Jumping -, astfel ca cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca si o competitie la care s-au inscris peste 200 de cai din Romania si Europa, cu premii in valoare de peste 54 de mii de euro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.