3 puisori de barza din Timis, abia veniti pe lume, vedete pe internet. Video

TIMISOARA. Dupa ce le-au asteptat cu nerabdare venirea in aceasta primavara si le-au urmarit operatiunea de refacere a cuibului si aparitia primelor oua, acum internautii sunt in extaz de cand au aparut puisorii.

CITESTE SI: Timisoara ar putea deveni comandament NATO. 400 de militari ar putea fi cantonati la Baza aeriana 

Vorbim de berzele care sunt filmate LIVE in Timis de camera video montata pe un cuib din localitatea Carpinis, aflata nu departe de Timisoara.

O multime de oameni privesc cu mare bucurie imaginile oferite non stop de cei de la wildeliferomania.com, iar spectacolul este intens comentat pe chat-ul aferent ferestrei in care berzele pot fi admirate in fiecare moment.

3 puisori, iesiti pare-se in ultimele doua zile din oua, descopera acum lumea. Sunt neastamparati si abia asteapta primele lectii de zbor, care cu siguranta vor fi urmarite cu sufletul la gura de fanii site-ului care surprinde familia de berze de la Carpinis.

Imaginile cu familia de berze de la Carpinis, intregita, pot fi urmarite LIVE AICI!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.