Televizorul ucigas. Un barbat din Timis a pierit in timp ce urmarea emisiunea preferata

TIMIS. S-a dat alarma la numarul de urgenta 112 in Timis, dupa ce niste vecini speriati au cerut ajutor.

CITESTE SI: ‘Ar fi vai de voi, timisorenii, daca nu am veni noi sa dezvoltam orasul’, arogantele de la vinituri pe care le respinge primarul Nicolae Robu, la Timisoara 

Dintr-o locuinta din Lugoj iesea fum, iar proprietarul, care la acele ore urmarea de obicei o emisiune la TV, nu raspundea la usa, asa ca oamenii s-au panicat si au chemat pompierii.

Militarii au intervenit rapid si au patruns in casa. Aveau sa o gaseasca inundata de fum, iar intr-o incapere zacea trupul fara viata al stapanului, un barbat de 91 de ani.

Politistii ajunsi la fata locului au inceput cercetarile, iar primele indicii arata ca barbatul s-ar fi intoxicat cu fum dupa ce televizorul a luat foc si a produs un incendiu. Fumul degajat de aparat era toxic si l-a afectat imediat pe batran, noteaza lugojinfo.ro.

CITESTE SI: O multime de terenuri gratuite pentru tineri care vor sa-si ridice o casa se pregatesc intr-o comuna de langa Timisoara

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti care vor stabili cu precizie cauza mortii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.