Nu stii la ce liceu sa te inscrii? Hai la targ la Timisoara sa afli ce ofera fiecare

Inspectoratul scolar Judetean Timis impreuna cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis organizeaza si anul acesta “Targul Liceelor Timisene – Targ al ofertelor educationale”.

CITESTE SI: Bravo! Baiatul de argint al Timisului, intampinat cu imnul campionilor pe peron cand s-a intors cu medalia de la Olimpiada Balcanica de Matematica 

Evenimentul se adreseaza in special elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a, precum si parintilor acestora, oferindu-li-se astfel posibilitatea sa cunoasca specificul fiecarui colegiu/liceu in vederea unei alegeri constiente la terminarea clasei a VIII-a.

De asemenea, va oferi liceelor si colegiilor din judetul Timis posibilitatea sa isi prezinte oferta educationala intr-un cadru organizat.

Ca in fiecare an, targul va fi vizitat de elevi, cadre didactice, parinti, oficialitati locale si judetene, reprezentanti mass-media, agenti economici, investitori, parteneri institutionali, reprezentanti ai firmelor de selectie si recrutare de personal.

Fiecare colegiu/liceu participant va avea un stand expozitional reprezentativ, unde se vor prezenta: informatii cu privire la oferta educationala proprie (numarul de clase, profilul, calificarea obtinuta dupa absolvire etc.), resursele umane si materiale ale institutiei de invatamant, produsele specifice activitatilor derulate cu elevii, unde este cazul.

Evenimentul se va desfasura in data de 15 mai 2018 la cantina studenteasca a Politehnicii (Aleea Studentilor Timisoara, la intersectia cu Aleea F.C.Ripensia, in complexul studentesc, etajul 1), intre orele 11.00 – 17.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.